Luft til vand varmepumpe kan afløse oliefyr og el-varme

I stedet for nedgravede rør, som kendt fra jordvarmeanlægget, består udedelen af en luft til vand varmepumpe af noget, der kan sammenlignes med en bilkøler, og en stor ventilator, der konstant sender luft igennem køleren. Luft til vand varmepumperne har oplevet en kraftig udvikling og er tæt på jordvarme i effektivitet. Inde i huset kobles luft til vand varmepumpen til det eksisterende varmeanlæg.

Denne type varmepumpe løsning er ideel til dig, der ønsker at nedbringe udgiften til olie eller elvarme. Investeringen har typisk tjent sig hjem, inden halvdelen af varmepumpens levetid er gået, hvilket gør økonomien særdeles interessant for rigtig mange husejere, som er afskåret fra fjernvarme og gas.

lille hus med hænder placeret over

Eftersom det ikke er tilladt at installere nye oliefyr i huse bygget efter 2013, og eftersom der er politisk fokus påat nedbringe brugen af fossile brændstoffer betydeligt inden 2025, vurderes det, at investering i miljøvenlige varme/energi-systemer vil opleve en kraftig stigning i de kommende år.

Luft til vand varmepumpen er, i kombination med solcelle-anlæg, en løsning til dig, der vil eliminere varme- og el-regningen på sigt.

Vil du vide mere? Book et møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: