Privatalarm sikrer værdierne

Med en privatalarm af typen IHC i hjemmet opnår du lettere betjening og bedre sikkerhed ved tyveri, brand, gasudslip og vandlækager. IHC kan igangsætte overfaldsalarm fra alle rum i dit hus eller lejlighed og den sætter en lydalarm i gang samt får lyset til at blinke. I tilfælde af røg tænder IHC en sirene og al lys tændes i huset så det bliver nemmere at komme i sikkerhed gennem røgen.

IHC Control er langt mere fleksibel end en almindelig privatalarm, og du kan selv løbende tilpasse installationen til familiens behov. Sikkerheden opnår du ved de ekstra alarmløsninger, der tilføjes i el-installationen. Komforten oplever du bl.a. ved flere smarte og intelligente løsninger, der gør din dagligdag lettere.

Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen er der styr på sikkerheden i hjemmet, og din familie kan fokusere på det der er sjovt her i livet!

børn der sidder og leger med klodser
mobil med styringsmuligheder

IHC (Intelligent House Control) er effektiv, intelligent forbindelse mellem husets elektriske funktioner, hvilket betyder, at alarm, lys, varme og ventilation bliver slået til og fra efter behov. Derfor kan IHC reducere din elregning. Det giver både en lettere dagligdag og mindre energifråds, når lyset ikke er tændt i fx et tomt hus eller når temperaturen er sænket om natten.

Du slipper oså for de utallige ture rundt i huset for at tjekke, om alt er slået fra - en "sluk-alt" funktion i systemet sørger for, at du ikke kommer til at glemme noget. Funktionen kan derfor spare strøm og få dig og familien nemmere og hurtigere ud af døren, når tiden er en faktor.

Vil du vide mere om privatalarm? Book et uforpligtende møde med en installatør herunder:

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: