Solpaneler får måleren til at køre baglæns

Når dit El-forbrug er en væsentlig post på budgettet!

Solpaneler og solceller kan faktisk stadigvæk betale sig for både private såvel som for erhvervskunder. Du skal være opmærksom på, at investeringen i solpaneler i dag er anderledes med den nye time-til-time afregning samt kravet om, at du skal kunne bruge din egenproducerede strøm.

Ved nybyggeri som indebærer installation af solpaneler, kan det være en god ide at få realkreditten til at finansiere solpanelerne.

solceller på tag

Et solpanelanlæg, som er koblet på elnettet, kan dække rigtig meget af dit elforbrug, måske endda 100 %, og dermed give en stor besparelse på elregningen. Da betalingen mellem dig og energifirmaerne sker som netto-afregning, sparer du også afgifterne på den elektricitet, du selv laver.

Når solen er fremme, producerer solcellerne strøm. Det er jævnstrøm, som vha. en omformer omdannes til 230 volt vekselstrøm. Din måler skiftes ud med en reversibel måler, som kan aftage overskuds-elektricitet fra inverteren og sende det ud på hele elnettet.

Ved nyt byggeri indgår solceller i fastsættelse af klimaskærmen med en faktor på 2,5, hvilket betyder, at solceller kan være med til, at byggeriet overholder energirammerne fastsat i bygningsreglementet (BR10).

Få din Blue Install-installatør til at gennemføre et energicheck på din bolig og få en grundig vurdering af dine muligheder for at få et solcelleanlæg, der passer netop til dine behov og muligheder.

Kontakt din nærmeste installatør for et fordelagtigt tilbud eller book et uforpligtende møde herunder!

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: