Solvarme - første skridt mod energi-uafhængighed

tag med solvarme

Et solvarmeanlæg er et anlæg, som omformer solens stråler til varme eller varmt vand til brug i dit hjem, også kendt som et solfangeranlæg.

Et solvarmeanlæg består af to dele - en solfanger på taget og en varmtvandsbeholder, som indeholder det varme vand, indtil det skal bruges i husholdningen.

Leif Vesterlund har en målsætning om at være 100 procent selvforsynende med billig grøn energi.

Derfor fik han monteret solvarme på sit tag for adskillige år siden. Et solvarmeanlæg er et energivenligt og økonomisk godt supplement til boligens eksisterende energikilder, da det mindsker behovet for naturgas, olie, brænde og el. Desværre kan Leif ikke kun nøjes med solvarme alene. Han er, specielt om vinteren, nødt til at have en anden varmekilde til at supplere solvarmen.

Derfor udbygger Leif snart sin tag-installation med et jordvarmeanlæg. Nu mangler Leif Vesterlund kun solceller for at være selvforsynet.

Læs mere om Leif Vesterlunds rejse mod at blive selvforsynende

Vil du vide mere om solvarme? Så book et møde med en professionel installatør herunder:

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: