Tyverialarm - byd familien velkommen og afvis tyven

Der er adskillige optimale løsninger, der beskytter mod tyveri, brand og vandskade. De forskellige løsninger tilrettes nemt dine specifikke ønsker, og med smarte og trådløse tyverialarmer, er din butik, virksomhed eller bolig sikret effektivt døgnet rundt

Hold tyvene væk med videoovervågning og adgangskontrol. Giv medarbejdere og familien øget tryghed via effektive alarmsystemer, bliv advaret i god tid om røg, brand og hold et vågent øje med bygningen – både dag og nat.

familie udenfor hus
IHC kontakt og køkken

For private så er vores IHC (Intelligent House Control) system en meget sikker løsning, ikke blot når det gælder energistyring, men også som privatalarm og røgalarm.

IHC kan aktivere en overfaldsalarm fra alle rum i hjemmet, som starter en lydgiver, og får lyset til at blinke. I tilfælde af røg aktiverer IHC en sirene og tænder lyset i huset så man hurtigere og mere sikkert kan forlade huset.

Velkomstlyset aktiverer udvalgte lamper, når du åbner hoveddøren eller en anden dør i boligen. “Sluk alt”-funktionen sikrer, at alle lamper og udvalgte stikkontakter til fx kaffemaskinen afbrydes med ét tryk, når du tager hjemmefra. Du sparer på energien og behøver ikke gå hele huset igennem for at sikre at alt er slukket. Du kan også programmere lys der matcher til madlavning, rengøring, hjemlig hygge, når du er på ferie etc.

Vil du vide mere? Book et uforpligtende møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: