Udendørsbelysning - æstetik og besparelser

8-TALLET har 61.000 kvadratmeter ejendomme og 10.000 kvadratmeter erhvervsbyggeri, og er for tiden et af Danmarks største boligprojekter. Bygningen har kostet 92 millioner kroner at færdiggøre. De 476 boliger er alle at finde øverst og sydvendt på bygningen, mens erhverv og detail er placeret forneden og vendt mod nord. Bygningen stod færdig i 2010.

Fra starten af projektet vidste man, at LED lys ville gøre bygningen unik og spændende.

Vi har kendt til LED-lys i mange år, hovedsageligt som dekoration på vores juletræer, men strengere krav til vores strømforbrug har været med til at gøre de små skinnende dioder langt mere anvendelige som lyskilder i hverdagen. Udviklingen er stadig på et tidligt stadie, men flere steder bliver LED teknologi indsat til stor nytte for både strømforbruget og de praktiske og æstetiske omstændigheder.

8 tallet bygning med lys

Det er især LED-pærens robusthed, der gør den ideel at integrere i udendørs belysningsprojekter som det langs gangstien ved 8-tallet.

8-tallets stisystem fra grundarelet til toppen er lavet som et naturligt og sikkert samlingssted for beboerne. Når solen går ned over Kalvebod Fælled, sørger et LED-anlæg for at tænde 1,1 kilometer lys langs stien. LED-belysningen er integreret i rækværket og ved trappearmaturet og hjælper ikke kun folk sikkert frem og tilbage, det lyser også op i et smukt design, der er med til at fremhæve arkitekturens linjer.

  • LED bruger op til 80% mindre strøm end en almindelig glødepære.
  • LED har en meget lang levetid – nogle helt op til 30 år ved almindeligt brug.
  • Lysstyrken er 100% i samme øjeblik som man tænder lyset.

Blue Install-installatørerne er eksperter i at finde den slags 'Grønt guld' der gemmer sig i mange virksomheder og hjem.

Vil du vide mere? Book et møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: