Varmepumpe - spar på energien

varmepumpe siddende på sommerhus udenfor

Varmepumpe-teknologien vinder mere og mere indpas i danske hjem, da de skaber store besparelser i forhold til traditionelle varmekilder

Luft-vand varmepumpe
Som alternativ til de nedgravede slanger man kender fra jordvarmeanlægget, består udedelen ved en luft-vand varmepumpe af et apparat, der bedst sammenlignes med en køler på en bil, og en større ventilator, der hele tiden presser luft igennem køleren. Luft-vand varmepumperne har set en kraftig udvikling og nærmer sig jordvarme, hvad angår effektivitet. Inde i huset forbindes varmepumpen til det allerede opsatte varmeanlæg. Den vejledende pris på en luft-vand varmepumpe til en bolig på 150 kvadratmeter er ca. 100.000 kroner inkl. moms. Du kan kalkulere med en besparelse på op til 50 % i forhold til eksempelvis oliefyr.

Luft-luft varmepumpe
En simpel løsning, der specielt egner sig som supplerende alternativ til andre varmekilder er luft-luft varmepumpen. Den eksterne del fungerer som ved luft-vand varmepumpen, mens den interne del blæser varme ind til lokalet via en ventilator. Denne varmepumpe kan altså opvarme et enkelt rum eller sammenhængende rum. Installationen af en luft-luft varmepumpe er enkel, da den ikke indebærer tilslutning til eksisterende systemer. Den vejledende pris på anlægget er omkring 16.000 kr. inkl. moms og montering.

Få et uforpligtende bud fra en professionel installatør - book et møde herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: