Ventilationsanlæg øger komforten og produktiviten

Vi opholder os indendørs rundt regnet 90% af livet. Derfor er gode temperaturer og luftkvalitet betydningsfuld for vores bekvemmelighed og helbred. Smarte løsninger til varme og ventilation sørger for, at et lavt energiforbrug ikke påvirker helbredet negativt.

Med kloge installationer, der sørger for behovsstyret varme og ventilation, kan virksomheden sænke forbruget af energi, og samtidig forbedre medarbejdernes trivsel i et mere effektivt og behageligt arbejdsmiljø. 

Et godt eksempel på hvordan intelligente ventilationsløsninger kan øge velvære og produktivitet, er Jyske Bank's dealerkontor:

dame der får ventilation ved computerskærmen

På hvert enkelt dealers arbejdsbord er der i dag fastgjort et ventilationsarmatur, hvor den enkelte medarbejder selv kan kontrollere sit eget mini-klima. Luftstrømmen kan være vertikal eller horisontal og luftmængden kan reguleres i mange niveauer så den enkelte medarbejder hele tiden kan føle sig veloplagt.

Omkostningerne ved løsningen er minimale (ca. 1 procent af omkostningen pr. medarbejder) og derfor er fortjenesten til at få øje på.

Læs mere om Jyske Banks løsning

Vil du have mere information? Book et uforpligtende møde med en professionel installatør herunder.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

God rådgivning er afgørende for, at du kan træffe de rigtige beslutninger. Har du brug for gode råd, eller vil du gerne diskutere dine muligheder, tilbyder vi at ringe dig op for en uforpligtende samtale.

Mine oplysninger: