Om BLUE INSTALL:

Vi vil levere branchens stærkeste rådgivning – til erhverv og private.

Det forpligter at kalde sig rådgivende installatør. Derfor skal vores rådgivende installatører også levere varen hver dag. BLUE INSTALL er kvalificeret rådgivning om installationer, der kan effektivisere og styre virksomheders og private boligers belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation.

BLUE INSTALL er udviklet i et tæt samarbejde mellem Solar og BLUE INSTALL-installatørerne ud fra et ønske om at pakke branchens stærkeste rådgivning ind i tryghed, tillid og professionalisme.

Som erhvervsmand har du måske brug for kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.

Som privatperson kan det være ønsket om kvalificeret rådgivning inden for belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation, der gør en BLUE INSTALL-installatør til et oplagt valg.

BLUE INSTALL konceptet omfatter en lang række elinstallatører i hele landet, som alle skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Og de har baglandet i orden. Samarbejdet med Solar sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Kontakt en rådgivende installatør, hvis du vil have branchens stærkeste rådgivning.

Websitet udgives af:

Solar Danmark A/S
Industrivej 43
6600 Vejen, Danmark

Kontakt:
E-mail: blueinstall@solar.dk

CVR: 1509 8416

Privatlivspolitik

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud