ABB

ABB er et førende globalt teknologiselskab inden for elektrificeringsprodukter, robotter, industriel automation og smarte elnet, som betjener privatkunder såvel som kunder inden for energi, industri samt transport og infrastruktur globalt.

ABB har, i mere end fire årtier, drevet udviklingen af fremtidens digitalisering. I dag bidrager ABB til en mere bæredygtig verden ved at arbejde for et nedsat ressourceforbrug gennem virksomhedens mange produkter.

Med over 130 års erfaring er ABB til stede i mere end 100 lande og har ca. 147.000 ansatte. Den verdensomspændende virksomhed har gjort det til sit mål at være med helt fremme, når vi træder ind i den såkaldte fjerde industrielle revolution.

ABB sikrer på global plan produkter, systemer, robotter og service af højeste kvalitet der hver dag forbedrer processerne for industri og erhverv verden over.
Når det kommer til de produkter som ABB udvikler til vores hjem er kvaliteten, så vel som de muligheder produkterne skaber, uovertruffen. ABB er til private hjem især forbundet med det fantastiske ABB Free@Home-system ®, der sikrer dig den fulde kontrol over alt fra hjemmets alarm til lys og varmestyring.

Mange danskere gør i øjeblikket deres hjem til ”smarthomes” med de lækre produkter fra ABB. Hvis du ønsker, at dit hjem skal være det næste, så kontakt en af Blue Installs rådgivende installatører og hør mere om, hvordan ABB kan forbedre dit hjem.

Læs mere om ABB

Se flere Blue Install-partnere
ABB logo