Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S har mere end 50 års erfaring og er Skandinaviens førende distributør af test- og måleudstyr. Du finder Elma i både Danmark, Norge og Sverige. Elma Instruments er en alsidig virksomhed, der henvender sig til bl.a. el-, tele/data-, VVS- energi-, klima-, termograferings- og ventilationsbranchen.

Elma Instruments beskæftiger mere end 50 medarbejdere, som alle er veluddannede teknikere der står klar til at rådgive og vejlede dig optimalt. Elma Instruments kan derfor altid hjælpe den moderne og aktive installatør med de rigtige instrumenter til enhver opgave. Det betyder at installatøren kan løse alle måleopgaver nemt, hurtigt og professionelt.

Ud over Elmas online shop, så tilbydes der også en lang række kurser inden for måleteknik og termografering samt et udvalg af instrumenter til leje. Elma tilbyder også service og kalibrering af alle din instrumenter, så du altid kan være sikker på dine målinger.

Med det rigtige måleudstyr fra Elma Instruments kan du altid dokumentere værdier og finde aktuelle fejl. Men ofte finder du også potentielle og kommende fejl. Hermed er det muligt med forebyggende vedligeholdelse at undgå utilsigtede nedbrud og kostbare fejl. Det betyder tilfredse kunder og giver flere nye opgaver.

Elmas mål er at vedligeholde sin position som den førende leverandør af måleinstrumenter. Vi samarbejder med næsten alle førende producenter i verden, hvilket gør os i stand til at finde de bedste instrumenter til det skandinaviske marked. Både når det gælder høj kvalitet og om at opfylde gældende lovkrav, og ikke mindst når det gælder ønsker samt krav fra vores kunder.

Læs mere om vores produkter og ydelser på elma.dk

Se flere Blue Install-partnere
elma instruments logo