Hide-a-lite

Hide-a-lite har siden 2004 udviklet og designet LED-belysning til det nordiske marked.

Der er tale om produkter af høj kvalitet, og derfor gives der 5 års garanti på alle produkter.

LED-belysning er fordelagtigt i hjemmet, såvel som i erhvervsbelysning, da det udvikler lav varme, er ekstremt energieffektivt og har en uovertruffen levetid. Sammenlignet med glødelyskilder kan LED-belysning spare dig op til 85 % af energiforbruget. Det gør LED-belysningen til den meste miljøvenlige lyskilde og et oplagt valg til hjemmet eller virksomheden. Med produkter fra Hide-a-lite får du altså ikke bare et smukt design i kvalitetsmaterialer, du får også en sikker og langtidsholdbar lyskilde.

Hide-a-lite har et bredt sortiment inden for belysningsarmaturer til hjemmet såvel som til hotel/restauranter, kontor og butikker.
Sortimentet bliver løbende opdateret med nye lanceringer to gange om året.

hide-a-lites hjemmeside kan du lade dig inspirere i det store udvalg af LED-belysning. Hvad end det er lækre spots til oplysning af haven, kreative belysningsløsninger til at fremhæve de lækre detaljer i dit nye køkken eller et belysningsprojekt på et kontor kan hide-a-lites lækre LED-spots klare opgaven.

Uanset hvilket belysningsprojekt du leder efter hide-a-lite produkter til, og om det er privat eller erhverv, kan Blue Installs rådgivende installatører hjælpe dig med udvælgelsen og installationen af dine nye hide-a-lite-produkter.
Læs mere på www.hidealite.dk

Se flere Blue Install-partnere
hidealite logo