Lauritz Knudsen - by Schneider Electric

Lauritz Knudsen er førende inden for el-materiel, intelligente systemer (IHCⓇ) og løsninger til data, netværk og kommunikation i Danmark. Lauritz Knudsen har mere end 100 års erfaring og er bl.a. kendt for klassikere som afbrydere og stikkontakter ved navn LK FUGAⓇ.

Lauritz Knudsen har i over 100 år forsynet danskerne med banebrydende el-artikler, der ud over at have været synonym med høj kvalitet, også har været kendt for et minimalistisk design. Det lækre design og den høje kvalitet er den dag i dag stadig to af de vigtigste komponenter i et Lauritz Knudsen-produkt.

De rådgivende Blue-Install installatører har mange års erfaring med en lang række af produkter fra Lauritz Knudsen og kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til installation af dit næste Lauritz Knudsen-produkt.
Lauritz Knudsen er en del af den globale koncern Schneider Electric med over 170.000 ansatte i over 100 lande og indgår i det danske datterselskab Schneider Electric Danmark A/S.

Mange danskere gør i øjeblikket deres hjem til "SmartHomes" med de intelligente produkter. Hvis du ønsker, at dit hjem også skal være mere smart, så bør du lige tjekke det nye Wiser SmartHome system fra Schneider Electric ud. Med Wiser kan langt de fleste installationer i dit hjem styres automatisk. Fra belysningen, til opvarmningen til kaffemaskinen. Kontakt en af Blue Installs rådgivende installatører og hør mere om, hvordan Wiser Smart Home kan forbedre dit hjem.

Se vores produkter og læs mere på www.lk.dk

Billeder og logo: © Copyright Lauritz Knudsen

Se flere Blue Install-partnere

LK FUGA designrammer