LEDVANCE

LEDVANCE er en af verdens førende producenter inden for innovative belysningsprodukter og intelligente belysningsløsninger. LEDVANCE tilbyder et bredt udvalg af LED-armaturer, avancerede LED-lyskilder, intelligente og netværksforbundne Smart Home- og Smart Building-løsninger samt traditionelle lyskilder. Firmaet er opstået ud af den klassiske belysningsindustri fra OSRAM og kombinerer traditionel belysning med moderne, banebrydende teknologi. LEDVANCE markedsfører OSRAM lyskilder og LEDVANCE armaturer til forbrugere og det professionelle marked.

Navnet afspejler firmaets oprindelse og planer for fremtiden. LED refererer til kerneforretningen inden for belysning og den voksende betydning af LED-baserede produkter, mens ADVANCE står for ambitionen om at blive en drivkraft inden for belysningsindustrien.

Med kontorer i over 50 lande og forretningsaktiviteter i over 140 lande har LEDVANCE enestående adgang til det globale marked, som er baseret på mangeårige tillidsfyldte relationer til kunderne og et stærkt distributionsnetværk. Baseret på dybdegående forståelse af det generelle belysningsmarked, moderne teknologier og skiftende behov hjælper LEDVANCE både direkte og indirekte kunder med deres specifikke og individuelle krav.

Over hele verden er LEDVANCE forpligtet til at handle ansvarligt over for kunder, medarbejdere, forretningspartnere, omverdenen og miljøet.

Læs mere på ledvance.dk

Se flere Blue Install-partnere
ledvance logo orange