Panasonic

Du kender måske særligt Panasonic for TV og højtalere af høj kvalitet, men Panasonic er også en af de førende, globale producenter af indeklimasystemer og varmepumper til hjemmet. Med effektive men lydsvage indeklimaløsninger er Panasonic et oplagt valg til at sikre en behagelig og bæredygtig opvarmning af hjemmet.

I dag står bæredygtighed og miljøansvar som bærende søjler i Panasonic. I den grønne omstilling i Danmark står udfasningen af olie- og gasfyr centralt. Ifølge Klimaguiden går op mod 40 % af vores samlede energiforbrug nemlig til opvarmning af hjemmet. Der ligger derfor i varmepumperne enorme muligheder for at nedsætte vores Co2-udslip. Især i de utroligt energieffektive fra Panasonic.

Panasonic har siden virksomhedens grundlæggelse været spydspids for digital omstilling, bæredygtig udvikling og en forbedret verden gennem teknologi. Det kan mærkes i produkterne. Uanset om det er i avancerede landbrugsløsninger til industrien eller en varmepumpe til hjemmet.

Når du vælger et Panasonic-produkt er kvaliteten fæstnet i over 100 års udvikling og erfaring. Panasonic er kvalitet. Det ved Blue Installs rådgivende installatører også. Derfor bruger de flittigt produkterne og kan rådgive dig om, hvordan du får mest ud af dit Panasonic produkt. Kontakt din rådgivende installatør i dag, og hør mere.
Se produkter og læs mere på www.panasonic.dk

Læs mere om varmepumper Se flere Blue Install-partnere
panasonic logo blå