Thermex

Thermex er en dansk virksomhed grundlagt i 1958.

Thermex designer og udvikler emhætter og emfang og har i over 60 år leveret løsninger til både private og erhvervslivet. Thermex besidder Danmarks største sortiment af emfang og emhætter og har vores produkter udstillet hos flere end 900 køkken- og hårde hvidevareforhandlere over hele Danmark.

I dag er Thermex Scandinavia A/S stadig en dansk familieejet virksomhed med hovedkontor nord for Limfjorden i Hjørring, hvor der er hav til alle sider, højt til loftet og masser af frisk luft til at kunne udvikle nye produkter. Thermex består også af kontorer og datterselskaber i København, Sverige, Norge, Finland og Spanien.

Thermex er Skandinaviens største brand i emhætter, emfang og luftforandring. Målet er at levere unikke løsninger der ikke går på kompromis med æstetik og kvalitet. Virksomhedens kerneværdier er fleksibilitet, innovation og troværdighed – det er ledetråden, da disse elementer er fremherskende i alt, hvad Thermex foretager sig. Thermex vil også fortsætte med at arbejde sammen med spændende designere fra ind- og udland, så vores produkter fortsat bliver professionelle til fingerspidserne.

Thermex lange historie og erfaring som ventilationselskab giver mulighed for at foreslå kunderne den rigtige løsning til et bestemt behov, til privat såvel som kommercielt brug.

Læs mere på thermex.dk

Se flere Blue Install-partnere
thermex logo hvid baggrund