Wiha

Leverandør af innovativt håndværktøj til Blue Install

Wiha er en af verdens førende producenter af håndværktøj til professionel brug i industri og håndværk. Wiha blev grundlagt for 80 år siden som en lille, familieejet virksomhed og er nu en verdensomspændende virksomhed – og ledes stadigvæk af Hahn-familien. Virksomheden hjælper i dag brugere over hele verden med 10.000 listede præcisionsværktøjer. Det er lykkedes Wiha at positionere sig som en innovativ virksomhed på markedet.


Med et produktprogram af innovative håndværktøjsløsninger ønsker Wiha at lette brugernes hverdag markant. Derfor udvikler Wiha konsekvent håndværktøjsløsninger på grundlag af brugernes faktiske behov. Wiha udvikler, konstruerer og fremstiller produkter, der overholder meget høje krav til kvalitet, funktion, lang levetid samt ergonomi. Som trofast og strategisk partner for forhandlerne tilbyder Wiha et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til det professionelle segment.
Både skræddersyede løsninger til et konceptorienteret og vellykket samarbejde og en sund og tillidsskabende vækst er elementer i Wihas servicetanke. Aktiv kundestyring og frem for alt systematisk medarbejderudvikling udgør fundamentet for succes i den familieejede virksomhed.

Med et internationalt premium-mærke har Wiha mod til at gå nye veje og vokse globalt, for at de konstant kan forbedre og udvikle sig.

Læs mere om Wihas produkter og services.

Se flere Blue Install-partnere
wiha logo