Komfort og energibesparelser på den intelligente måde med ABB free@home®

mand springende i stuen

Der tales meget om ”smart homes” og intelligente installationer i hjemmet. I samarbejde med Blue Install kan du få et utal af smarte løsninger, som gør dit hjem mere komfortabelt, trygt og energirigtigt.

Opdag ABB-free@home®
Der er flere måder at gøre dit hjem mere komfortabelt og energivenligt. Men med ABB-free@home® får du mere eller mindre ”hele pakken” gennem intelligente løsninger, der både er nemme at anvende og samtidig er med til at give dig og din familie en tryggere og mere komfortabel hverdag.

Via et brugervenligt system, der kan styres både via et touch-display i hjemmet samt via en app til smartphone og tablet, får du fuld kontrol over husets elektriske installationer som fx lys, alarm, musik, gulvvarme og afskærmning. På den måde kan du bl.a. styre både lys og varme, selvom du ikke er hjemme, hvilket både er komfortabelt og praktisk – men også er med til at øge sikkerheden i forhold til indbrud, da du via lys kan foregive, at du er hjemme gennem et program, som simulerer lysforbruget, som hvis der var nogen i huset.

Nedenfor kan du se en række film, som viser mulighederne med ABB-free@home®.

ABB automatisk alarmsystem

Alarmsystemet har flere funktioner, som øger sikkerheden i dit hjem. Først og fremmest kan du se, hvem der låser sig ind og ud – men du kan også få integreret det med røg- og fugtalarm, så du får besked, hvis der er noget galt. Systemet kan ligeledes integreres med videoovervågning, så du kan se, hvem der ringer på døren.

ABB Automatiske funktioner

Systemet har mulighed for at få installeret en vejrstation, så dine markiser kan rulle automatisk ind, hvis det blæser op. Samtidig kan du også styre afskærmningen, uanset om du er inde eller ude. 

Tænk i scenarier

Adfærd på forskellige tidspunkter kan tænkes ind i lysscenarier, der nemt kan programmeres i systemet. Du kan fx lave et madlavningsscenarie, der tænder alle de rigtige lys i fx køkken og spisestue; et partyscenarie, der dæmper belysningen – eller fx et rengøringsscenarie, der tænder lyset overalt i huset, så intet støv kan gemme sig i skyggerne.

Lysstyring

Du får mulighed for at styre lyset i hele huset centralt via touch-display eller en app. Så har du glemt at slukke lyset i et rum, kan du gøre noget ved det hvor som helst og når som helst. Også i børnenes værelser, når du skal håndhæve sengetider.

Musik

Systemet kan fungere sammen med Sonos, så du kan styre musikken i husets forskellige rum. Samtidig kan du også få integreret radio i kontakterne, så du altid kan høre din favoritkanal.

Sluk alt

Med ”sluk alt”-funktionen er du sikker på, at der ikke er noget, som er tændt, når du forlader huset. På den måde sikrer du også, at der ikke står en kaffemaskine eller et strygejern og ulmer. Samtidig sluger ingen applikationer energi på standby, når du alligevel ikke er hjemme.

Varmestyring

Med fuld kontrol over gulvvarmen kan du nemt regulere varmen. Du kan fx bruge ecofunktionen, så der er mindre varme på om natten, så I får det bedst mulige indeklima om natten, hvor det er bedre med et køligere hus. Du kan også via appen styre varmen, så du kommer hjem til et varmt hus. 

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud