Byd kunderne velkommen og få maksimal sikkerhed

udstillingsvindue med to personer foran

Blue Install har mange års erfaring med Foto Gong – markedets mest gennemprøvede og holdbare dørmeldeanlæg. Foto Gong fås i tre varianter, nemlig IR, PIR og trådløs PIR, der alle tre er blevet forbedret på en række områder – bla. endnu bedre lydkvalitet, lettere installation osv.

Kort fortalt er Foto Gong IR (infrarød) velegnet til mindre forretninger. Foto Gong PIR (passivinfrarød) er rigtig god til større forretninger, hvor folk ikke bevæger sig meget omkring indgangsdøren. Og den trådløse Foto Gong PIR er i sagens natur perfekt i de forretninger, hvor ledningsføring mellem PIR-sensor og central ikke er mulig eller meget besværligt.

Uanset hvilken af de 3 løsninger, der passer bedst til din forretning, så er du sikker på at få en gennemprøvet og langtidsholdbar løsning, som giver dig stor sikkerhed i dagligdagen og byder kunderne velkommen.

Foto Gong PIR trådløs

plantegning

Den trådløse Foto Gong PIR er en perfekt løsning, hvor en PIR-sensor placeres over døren og registrerer kunder i et felt foran døren. Systemet har store fordele, når ledningsføring mellem sensor og central ikke er muligt eller meget besværligt. Via en genial indstilling på selve PIR-sensoren kan man nemt afgrænse området foran døren, så uønsket registrering undgås. Sensoren tilsluttes blot den medleverede 230 V-adapter – eller kan forsynes med batterier, hvor det ikke er muligt at tilslutte adapteren til strømnettet. Så installationen er meget enkel.

Find din lokale Blue Install-installatør her

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud