Caripo Biler

Så nemt var det at spare 70.000 kr. om året på elregningen.

caripo biler

Et energitjek fra Blue Install er altid en god ide. Især, hvis man er ude på at høvle en ordentlig luns af elregningen. Intet mindre end 70.000 kr. årligt er den besparelse, som Caripo Biler i Horsens er endt med.

På baggrund af investeringerne forårsaget af energitjekket er der nu energioptimeret på alt fra belysning til ventilation. Energitjekket består bl.a. af en grundig gennemgang af mulighederne for energioptimering baseret på gennemskuelige beregninger på både besparelser og tilbagebetalingstid. Og her er tilskud fra energiselskabet en naturlig del af hele processen.

Resultater:

  • Energibesparelser
  • Værdistigning
  • Øget trivsel og funktionalitet

Bemærk, at det kan kræve en betydelig investering at opnå den oplyste besparelse. Eksemplet er konkret, men indeholder tilnærmede værdier.

Har din virksomhed Grønt Guld, vi skal tale om?

Ved du, hvor I kan finde grønt guld i din virksomhed? Kom i gang med at finde grønt guld med det samme. Få din lokale rådgivende elinstallatør til at lave et energieftersyn af din virksomhed. Hvis der er grønt guld, så finder vi det.

Din lokale elinstallatør kan tilbyde rådgivning og løsninger, der når hele vejen rundt om jeres virksomhed. For eksempel ny LED-belysning, intelligent varme- og lysstyring, bevægelssensorer, varmepumper m.fl. Vi har samlet ydelserne ét sted, så det er nemt, og så vi kan tilbyde gode, gedigne løsninger, der skaber værdi for jeres forretning

Kontakt din Blue Install-installatør

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud