Custom lyd til hotelgæsterne

Nu får hotelgæsterne på Helnan Hotel i Grenaa en fantastisk lydoplevelse med custom lyd.

helnan marina skilt

”Folk skal opleve lyden uden at blive forstyrret. Alle de gamle løsninger med kæmpestore højtalere – det duer ikke hos os," siger Mikkel Kroustrup, der er direktør for Helnan Hotel i Grenaa. Blue Install-installatør Torben Kristensen fra EL:CON Grenaa A/S var ansvarlig for installationen af lydanlægget.

”Vi valgte Jamo, fordi vi derved kunne opdele hotellet i zoner og spille forskellig slags musik,” fortæller Torben Kristensen. Installatøren valgte at trække forholdsvis mange kabler ud, sådan at hvert rum er kablet hver for sig. Derefter er der monteret stereohøjtalere. ”Alle kablerne ender i teknikrummet, og vælger hotellet at udvide eller ændre systemet, kan man styre det fra kontrolrummet og undgå at røre ved de enkelte installationer,” lyder det fra Blue Install-installatør Torben Kristensen.

Installatøren fandt løsningen

Mikkel Kroustrup har været særdeles tilfreds med installationen af Jamo-anlægget. ”Forløbet har været meget let og smertefrit. Det var installatøren, der fandt løsningen, kom med forslaget, og havde lavet beregningerne på, hvor meget det skulle kunne i de forskellige rum. Musikken til lydanlægget hentes fra blandt andet pc, cd, radio og sendes fra kontrolrummet ud til de forskellige højtalere. Da alle rummene styres fra kontrolrummet, er det let at vælge musikken til de forskellige rum. Jamo anlægget er brugervenligt, så det er nemt for de ansatte på hotellet at justere lydstyrken i de forskellige rum.

”Lyden i fitnessområdet må gerne være høj, og der må gerne være lidt bas på, men hvis man ligger i et massagerum, så skal der være afdæmpet musik," lyder det fra den tilfredse hoteldirektør.

Er du interesseret i Custom lyd fra Jamo? Kontakt din Blue Install-installatør her og gå på opdagelse i lyd-universet.

Find din lokale Blue Install-installatør

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud