En lys velkomst

Haldor Topsøe fik ny og unik LED-belysning fra Siteco på parkeringspladsen.

mand der peger op i himlen

Indbydende belysning

HALDOR TOPSØE havde et ønske om at gøre parkeringspladsen indbydende og til et sikkert sted at færdes uden at genere naboerne med et blændende lyshav og uden et skyhøjt energiforbrug.

Inden beslutningen om armaturerne blev taget, blev tre forskellige lysarmaturer testet, og det efter- lod Haldor Topsøe samt arkitekten og bygherren uden tvivl: DL 10-lysarmaturet fra Siteco opfyldte alles ønsker – og mere til.

Styringen af selve lyset er softwarebaseret og utrolig nemt at bruge i dagligdagen. Det kan styres individuelt eller i grupperinger og hver lampe har en ID, så man ved præcis hvilken lampe, man er inde og regulere lyset på.

Flere farver
Et flot lysscenarie på parkeringspladsen hos Haldor Topsøe byder gæster og kunder velkomne. 37 nye lysmaster og armaturer, der indeholder innovativ teknik fra Siteco, giver virksomheden sikkerhed uden at brænde hul i budgettet. 

Styringen af selve lyset er softwarebaseret og utrolig nemt at bruge i dagligdagen. Det kan styres individuelt eller i grupper, og hver lampe har en ID, så man ved præcis hvilken lampe, man er inde og regulere lyset på. Selve armaturet har hvidt LED-lys og seks LED-bånd, der kan skifte farve. Det giver belysningen en dynamisk og flot effekt, og kan fx skinne i Haldor Topsøes egne farver.

Gode grunde til at vælge LED til belysning udendørs:

  • LED er robust og kan modstå vind og vejr
  • LED kan retningsbestemmes, så det fx ikke generer naboerne
  • Det er nemt at koble LED på et skumringsanlæg, som sørger for, at lyset automatisk tændes og slukkes efter, hvor meget dagslys der er

Sitecos DL 10 har en levetid på 50.000 timer ved 100 %. Hos Haldor Topsøe kører belysningen med 40 %, så de er sikret udendørs belysning uden problemer og med lavt elforbrug de næste 20 år.

Få mere at vide hos din installatør

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud