Garant i Hørsholm fandt 18.000,- mellem tæpperne

Nye energivenlige LED-loftslamper gav Garant-butikken i Hørsholm en årlig besparelse på 18.000 kr.

Et møde med den lokale rådgivende el-installatør fra Blue Install betød, at Garant i Hørsholm sparede tusindvis af kroner på elregningen. Ved hjælp af Energistyrelsens C02-tilskud blev butikken energioptimeret ved at udskifte de gamle halogenpærer ud med energivenlige 110 W LED-loftslamper. Og investeringen resulterede i besparelser allerede fra første dag.

Faktisk var resultat intet mindre end en besparelse på 18.000 kr. årligt, hvilket betyder, at butikkens investering vil være tjent hjem allerede efter tre år.

Garant Hørsholms resultater:

* Det kan kræve en betydelig investering at opnå den oplyste besparelse. Eksemplet er konkret, men indeholder tilnærmede værdier.

mand siddende i butik med stof

Har din virksomhed skjulte værdier, vi skal tale om?

Ved du, hvor I kan finde skjulte værdier i din virksomhed? Kom i gang med at finde skjulte værdier med det samme. Få din lokale rådgivende elinstallatør til at lave et energieftersyn af din virksomhed. Hvis der er skjulte værdier, så finder vi dem.

Din lokale elinstallatør kan tilbyde rådgivning og løsninger, der når hele vejen rundt om jeres virksomhed. For eksempel ny LED-belysning, intelligent varme- og lysstyring, bevægelssensorer, varmepumper m.fl. Vi har samlet ydelserne ét sted, så det er nemt, og så vi kan tilbyde gode, gedigne løsninger, der skaber værdi for jeres forretning.

Book et møde og kom igang med at finde dit Grønne Guld

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud