Horse-trainer i Farum får leveret færdige elskabe fra Blue Install

Horse-trainer, der er førende inden for trænings- og helsemaskiner til heste, har indgået en rammeaftale, der løbende sikrer virksomheden elskabe ”just in time” uden nogen form for forsinkelser.

horse trainer

Horse-trainer leverer en række kvalitetsmaskiner verden over inden for træning, genopbygning og helse af heste, og markedet går fra Lapland i nord til Emiraterne i syd. Eventyret begyndte på messen i Herning, hvor prototypen blev fremvist og kastede ti bestillinger af sig.

"Vi begyndte for ti år siden ved en tilfældighed. Min svoger havde købt et løbebånd til sine heste, og så sagde vi lidt for sjov til hinanden, at sådan én kunne vi da nemt lave. Det kunne vi også, blot ikke nemt. Men i dag ti år senere sælger vi altså 150 maskiner om året og står over for den store beslutning: - skal vi lade virksomheden vokse op til sin limit, eller skal vi fortsætte som en lille familievirksomhed som i dag", siger en stolt Christian Eriksen. Han producerer maskinerne i sit firma Rotec og har handlet med Blue Install siden 1991.

Både faderen, svogeren og en søster er involveret i handelsvirksomheden Horse-trainer, der omsætter for 30 mio. kr. om året og leverer produkterne Walk, Sun, Relax, Trot, Spa og Water med ordet Horse-trainer foran.

Plug and Play elskabe fra Blue Install
I Horse-trainer maskinerne med rullebånd til enten træning, genoptræning eller trav indgår der et færdigt elskab, som leveres direkte ved bestilling fra Solars centrallager og installeres af Blue Install installatør.

"Vores rammeaftale med Blue Install er helt afgørende for de arbejdspladser, vi har her i Danmark. For det ville i princippet være billigere at producere maskinerne i Tjekkiet eller Polen, hvis ikke vi for 7-8 år siden havde fået denne aftale med Blue Install på plads. Dengang gik jeg til Blue Install med en tegning af elskabet og spurgte, om ikke det kunne leveres færdigt som et Plug and Play produkt. Og en vaks medarbejder tog opgaven på sig, og siden har vi fået leveret færdige elskabe, dagen efter vi bestiller et. Det vil sige, vi bestiller altid ti ad gangen, så vi har en buffer her i Horse-trainer", forklarer Christian Eriksen.

horse trainer

Standardiseret og alligevel forberedt på individuelle ønsker
Det skyldes kunderne, som forventer at en bestilling kan leveres dagen efter, hvilket er en stor udfordring, når maskinerne også skal leveres ud fra individuelle ønsker.

"Derfor har vi standardiseret alle elementer inklusiv elskabene, der er forberedt på individuelle ønsker ud over standardpakken. Det kan være et ønske om en ekstra sikkerhedslampe, vejecelle, varmeelement eller andet, og det er elskabet og programmeringen forberedt på. Faktisk går jeg blot ind i elskabet og dets program og vinger ønsket af, og så virker det med det samme", siger han.

Og her ligger hemmeligheden bag virksomhedens succes. Meget høj dansk kvalitet kombineret med standardiserede løsninger, der er forberedt på individuelle ønsker og behov hos kunden.

Kontakt din lokale Blue Install-installatør her

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud