Sidste mand lukker og slukker ikke for varmen længere

Borgerservice i Aalborg havde et problem med træk, dårligt indeklima og et alt for højt energiforbrug. Det har vi gjort noget ved.

Farvel til træk og dårligt indeklima

Varme og ventilation styres nu efter kuliltedata, temperatur og på klokkeslæt. Intelligent og effektiv styring af varme og ventilation giver Borgerservice mulighed for at behovsstyre energiforbruget alt efter åbningstider, tidspunkt på dagen og antallet af borgerhenvendelser. Det er den slags styring og komfort, der betaler sig.

Fx måler en CO2 sensor hele tiden luftkvaliteten, og styrer hastigheden på ventilationen efter dette via indblæsningsposerne i loftet. Og det har skabt en markant forbedring af indeklimaet.

Kuldenedfald fra ovenlysvinduer, der ofte opleves som træk, er også blevet reduceret ved at placere en stor radiator i 7 meters højde. Desuden sørger såkaldte varmetæpper ved de automatiske døre for en bedre afgrænsning af energiforbruget. Resultatet er tilfredse borgere og medarbejdere, mindre energiforbrug og et bedre indeklima, som igen er lig med bedre arbejdsmiljø.

Tag styringen i dag

Din lokale rådgivende Blue Install-installatør står klar til at hjælpe dig med løsninger inden for styring, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at tænde og slukke lyset, åbne og lukke vinduer, tænde og slukke for varmen, uden at I skal røre en finger.

Book et møde og kom i gang med at tage styringen.

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud