LED-belysning på Admiral Hotel

De gamle neon- og lavvolt halogenanlæg er skiftet ud med LED-belysning på Copenhagen Admiral Hotel.

admiralhotel set udefra i mørke

Copenhagen Admiral Hotel, der ligger ved Københavns havnefront, har gennem alle årene haft omtanke for miljøet, og derfor overvåges og styres alt energiforbrug i bygningen døgnet rundt. Varmen styres via bygningens CTS-anlæg med temperaturfølere i alle rum, og der er selvfølgelig lavenergiglas i alle vinduer.

Ny belysning skærer 80 pct. af driftsudgifterne
Gennem det seneste halvandet år har Copenhagen Admiral Hotel skiftet en del af de gamle neon- og lavvolt halogenanlæg ud og erstattet dem med LED-belysning.
Selv om hotellet i forvejen var særdeles energi-trimmet, har det virkelig givet pote – miljømæssigt og driftsøkonomisk.
”Jeg har tre teknikere ansat, og de har hidtil brugt rigtig meget tid på at vedligeholde belysningen. Årligt har vi udskiftet 15.000-18.000 lyskilder. Med LED er den løbende vedligeholdelse kun en brøkdel, og teknikerne kan bruge deres tid på andre opgaver", siger teknisk chef Michael Piper.
Alle hotellets 366 værelser har automatisk tænd/sluk af el via nøglekortet, og der er bevægelsessensorer i alle mødelokaler.

admiralhotellet og gangbelysning

Fantastisk belysning med farve og intensitet
For Copenhagen Admiral Hotel er det helt afgørende, at belysningen passer til bygningen og understøtter den atmosfære, der skal være i hotellet. Her spiller lysets farve og kvalitet hovedrollen, og det har været en af de største udfordringer med de nye lyskilder.
”Vi har et formidabelt samarbejde med leverandøren, der har gjort en stor indsats for at udvikle lyskilder med netop den farve og intensitet, der passer til vores lokaler,” siger Michael Piper.

Vil du skære i elregningen og indrette med dynamisk LED-belysning? Find din lokale Blue Install-installatør her. Han kan hjælpe dig i gang og give dig gode råd til besparelser.

Få mere at vide hos din installatør

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud