Lejerbo Region Næstved sparer 50% på lysregningen

Lejerbo er flyttet til et nyt synligt domicil midt i Næstved. Her er de flyttet ind i tidligere banklokaler for at få mere plads til de ansatte og eventuelle udvidelser i fremtiden.

lejerbo

I de lyse og indbydende lokaler var der armaturer, som på trods af, at de blot var 4 til 5 år gamle, alligevel havde et relativt stort strømforbrug.

”Vi bad derfor vores hus-elektriker – installationsfirmaet Hansen & Nielsen A/S om at se på mulighederne for at energioptimere belysningen. Det kom der et spændende projekt ud af, som vi er overordentlig tilfredse med i dag”, siger forretningsfører Michael Keis fra Lejerbo Region Næstved.

Lejerbo havde før til huse i en stor villa, hvor stuer og værelser var omforandret til kontorer, men siden 1. juni har de haft til huse i et stort og dejligt kontorlandskab på Brogade 6.

En besparelse på 50 %
Den tidligere energitunge belysning var med mekanisk forkoblede lysrør, PL-rør og Halogen spot og kunne med fordel skiftes ud til mere moderne løsninger. Målt på kroner og ører ville den daværende belysning have kostet Lejerbo Region Næstved 22.283 kr.

”Vi fik lov at gennemføre en løsning bestående af HF-lysrør og LED-lyskilder og bevægelsessensorer i alle mindre rum. Dermed kan Lejerbo´s regionskontor i Næstved nøjes med en eludgift på 11.845 kr. Det svarer til en besparelse på godt 50 % og vi forventer en tilbagebetalingstid på 6 til 7 år”, fortæller autoriseret installatør Ulrik Nielsen fra H&N El.

Der er regnet med en elpris pr. 2. kvartal 2014 på 1,71 kr. pr. kWh ekskl. Moms. H&N El-Service har taget sig af ansøgningen om energitilskud fra NKE-elnet A/S på Lejerbo Region Næstved´s vegne. Dette er normal procedure når el-firmaet står for en energioptimeringsopgave og sparer kunden for alt papirarbejdet.

kontor

Flere besparelser på vej
H&N El-Service har stået for hele fornyelsen af lys- og datainstallationerne hos Lejerbo Region Næstved.

”Foruden det lavere elforbrug ved den nye belysning, giver de nye HF-lysrør og LED-lyskilder længere brændetider. Faktisk holder de nye lyskilder dobbelt så mange år, som de der sad der i forvejen. Det giver Lejerbo Region Næstved endnu flere besparelser i fremtiden”, forklarer Ulrik Nielsen.

Han er meget tilfreds med Blue Installs support-rolle ved udregning og design af løsningen.

Førsituation:

  • El-effekt på eksisterende mekanisk forkoblede lysrør, PL-rør og Halogen spot:
  • 2x18 watt lysrør: 52 watt - 1x14 watt lysrør: 22 watt - 1x18 watt PL-rør: 29 watt - Hg. spot 35 watt: 42 watt - Hg. Spot 40 watt: 52 watt
  • Årlig el-udgift til lys 22.283 kr.

Eftersituation:

  • El-effekt på nye HF-lysrør og LED-lyskilder:
  • 3x14 watt: 42 watt - 1x14 watt: 14 watt
  • Årlig el-udgift på 11.845 kr.

H&N El-Service
H&N EL-Service i Næstved er grundstenen i Hansen & Nielsen A/S. Vi udfører alle former for el-installationer og el-service hos private og erhverv. Vi er bl.a. specialiseret i datainstallationer, IHC løsninger og tyverialarmer. H&N EL-Service er med i Blue Install.

25 medarbejdere.

http://www.hngruppen.dk/el-service.html

Find din lokale Blue Install-installatør her

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud