Maksimalt udbytte - minimalt tab

EnergySmart™ fra Danfoss

solcelleanlæg

TLX inverter-serien introducerer trans-ormatorløs teknologi, der gør det muligt at opnå et meget højt effektivitets- niveau. Kombinationen af kvalitets- komponenter, herunder førsteklasses halvlederteknologi og avanceret printkortdesign, udgør et pålideligt, stabilt og sikkert miljø til maksimering af udbytte og minimering af tab.

Det høje udbytte opnås ved hjælp af følgende egenskaber: 98 %, 1.000 VDC, akkumuleret energiproduktion, 99,9 % MPP-effektivitet og fremragende køling.

Bliv på sporet

MPPT-funktionen (Maximum Power Point Tracking) i TLX-inverteren bruger en algoritme, der kaldes “differentieret ledningsevne”, hvor søgningen er baseret på effektstyrketrenden.

solcelleanlæg

Maksimal brug af den tilgængelige energi

Ved solopgang begynder PV-modulerne langsomt at producere energi. Der er ikke noget energispild, fordi TLX-inverterne indfører små portioner energi ad gangen, mens den akkumuleres i det interne kredsløb.
De små portioner energi lagres, og når der er fyldt op, tømmer inverteren automatisk den akkumulerede energi ud i ledningsnettet, hvorefter processen umiddelbart gentages. Denne proces finder også sted om aftenen. Da inverteren hele tiden er tilsluttet ledningsnettet, spildes der hverken tid eller energi på gentagne opstarts- og nedlukningsprocesser.

Afkøling skal der til

Elektroniske processer genererer naturligvis varme, så det er nødvendigt med afkøling for at opnå størst mulig effektivitet. TLX-afkølingssystemet er baseret på en aluminiumskøleprofil og på aktiv køling. Ventilatorerne reguleres separat, afhængigt af den interne temperatur i IP54-kabinettet samt temperaturen i de enkelte effektmoduler. Det betyder, at ventilatorerne kan levere præcis den afkøling, der er nødvendig, med et begrænset energiforbrug. Varmefølsomme komponenter er enten placeret uden for IP54-kabinettet eller så langt væk fra varmekilder som muligt.

Find din lokale Blue Install-installatør her

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud