Spar på lysregningen

Coloplast's valg af LED belysning gav besparelse på 37%

virksomhedsbygning

Coloplast A/S har i selve hovedsædet i Humlebæk valgt at udskifte den eksisterende, men nedslidte belysning på sine mange gange.

Der var to valgmuligheder. Enten kunne virksomheden vælge at montere 150 stk. 18 W Downlights med kompaktrør, der har et samlet forbrug på 3,45 kW.

Eller virksomheden kunne vælge – som den også gjorde – montering af 150 stk. 14,4 W Downlights med LED, der har et markant lavere forbrug. Det giver et samlet forbrug på kun 2,16 kW.

Den valgte LED løsning giver en besparelse på 1,29 kW – svarende til 37 %.

Desuden får virksomheden en stor besparelse på den fremtidige vedligeholdelse af belysningsanlægget, fordi levetiden på LED Downlights er mindst dobbelt så lang som på et kompaktrør.

Spark LED – kan anvendes som den almindelige belysning i f.eks. gangarealer, korridorer, foyer og hotelværelser eller som belysning til specifikke zoner herunder badeværelser og udendørsområder, kort sagt: – ideel til steder hvor lyset brænder i mange timer. Spark LED downlight findes i fire varianter, hvor energieffektivitet kombineres med god farvegengivelse og lang levetid.

Energiberegning:
Montering af 150 14,4 W Downlights med LED giver en ÅRLIG BESPARELSE på 37 % 

Find din lokale Blue Install-installatør her

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud