Få fradrag til at holde ubudne gæster fra døren

indbrudstyv

I 2021 kan du stadig få fradrag til en indbrudsalarm gennem Boligjobordningen. Din lokale installatør har flere gode løsninger, som kan tilpasses alt efter din bolig og det område, du bor i.

Selv om antallet af indbrud i Danmark er faldende, giver det stadig god mening at installere en indbrudsalarm. For lige netop det stigende antal alarmer samt generelt bedre sikring af boliger er en af hovedårsagerne til den gode tendens.

Et alarmsystem kan også give dig overblikket over, hvem der kommer og forlader huset, når du ikke er hjemme. Det kan fx være, når børnene kommer hjem samt temperaturindikation, hvis alarmen benyttes i et sommerhus.

Vi kan også hjælpe dig med forskellige tilbehørsprogrammer som fx røgdetektor, vandskadedetektor og glasbrudsdetektor. Løsningerne er brugervenlige, og du kan få det fulde overblik via din mobil.

Det er også en god idé at kombinere alarmen med videoovervågning, så du samtidig kan se, hvad der sker uden for huset – uanset om du er hjemme eller ej. Også her kan du via en app nemt tilgå systemet via smartphone eller tablet.

Din lokale rådgivende installatør kan hjælpe dig med rådgivning og installation af:

  • Tyverialarmer, som stresser tyven, og som automatisk giver dig besked på din smartphone, hvis uheldet skulle være ude.
  • Videoovervågningssystemer, som nemt kan betjenes fra din smartphone.
  • Sensorstyret udendørsbelysning, hvor lyset tændes ved bevægelse, og dermed gør det svært for tyven at nærme sig din bolig uden at vække opsigt.
  • Intelligent styringssystem, hvor du nemt og fleksibelt kan styre dine lyskilder samt boligens øvrige installationer, mens du er på farten.

Kom i gang med at sikre boligen allerede nu. Vil du vide mere om, hvad du kan bruge Boligjobordningen til, så klik her.

Det kan du trække fra:

solceller og solen skinner

Installation af solceller

Læs mere
rør til jordvarme

Installation af jordvarme

Læs mere
radon skilt

Installation af radonudsugning

Læs mere
indbrudstyv

Installation af tyverialarm

Læs mere
kat

Installation af varmepumpe

Læs mere

Find din lokale Blue Install installatør her, og lad ham rådgive dig om installation af tyverialarm:

danmarks kort med placering

Find din lokale installatør