En varmepumpe kan reducere dine varmeudgifter med op til 40 %

kat

Du kan bruge Boligjobordningen til at få installeret en varmepumpe i din bolig. Med ordningen du kan trække op til 25.000 kr. af arbejdslønnen fra.

Med en varmepumpe får du et stærkt og miljøvenligt alternativ til gas, olie og pillefyr. I samarbejde med din lokale rådgivende installatør kan du nemlig få et smart lavenergisystem, som giver en perfekt indendørstemperatur og udstyrer din bolig med varmt vand, selv når det er hundekoldt udenfor. Med en luft-vand varmepumpe får du varmet og kølet boligen for at få det bedste indeklima.

Få et energitjek – det betaler sig
Sammen med Blue Install kan du få gennemgået hele husets energitilstand – isolering, gulvvarme, vinduer, kvadratmeter, forbrug, nuværende opvarmning osv. Herefter beregner vi tallene og finder den rette varmepumpeløsning.

Varmepumpeanlæggets udedel kan let kobles til solpaneler og opvarmer både brugsvandet, radiatoren og gulvvarmen. Med en luft-vand varmepumpe kan der også tilkobles et eksisterende centralvarmesystem for at reducere installationsomkostningerne.

Det betyder, at du kan ende med en løsning, som giver dig en besparelse på varmeregningen med op til 40 %. Og med Boligjobordningen kan du få et økonomisk tilskud til projektet på op til 25.000 kr. af arbejdslønnen. Håndværkerfradrag på arbejdslønnen er op til 25.000 kr. pr. person over 18 i husstanden ved en række forskellige forbedringer i boligen. Det betyder også, at du får en markant lavere udledning af CO2 og dermed er med til at begrænse belastningen af miljøet.

Få mere at vide om, hvad du kan bruge Boligjobordningen til

Det kan du trække fra:

solceller og solen skinner

Installation af solceller

Læs mere
rør til jordvarme

Installation af jordvarme

Læs mere
radon skilt

Installation af radonudsugning

Læs mere
indbrudstyv

Installation af tyverialarm

Læs mere
kat

Installation af varmepumpe

Læs mere

Find din lokale Blue Install installatør her, og lad ham rådgive dig om hvordan du sparer penge med en varmepumpe:

danmarks kort med placering

Find din lokale installatør