Intelligent lysstyring

Sæt dit personlige præg på lyset

I samarbejde med din lokale rådgivende installatør fra Blue Install, kan du få intelligent lysstyring til hjemmet med vores adskillige Smart-home løsninger. Med dem får du eksempelvis mulighed for at opsætte lysscenarier såsom velkomstlys, hvor udvalgte lamper tændes, når du kommer hjem. Med “sluk alt”-funktionen kan du sikre, at alt lys og udvalgte stikkontakter til f.eks. kaffemaskinen eller strygejernet slukkes med ét tryk, når du forlader hjemmet. Bevægelsessensorer kan også være med til at slukke lyset i lokalet, når man forlader det, hvilket især er en god idé, hvis du har børn i huset.

Med intelligente systemer til lysstyring får du mere komfort i hverdagen. Samtidig er det en enestående mulighed for at få banket elregningen i bund, da både lyskilder og sensorer kan være med til at sænke energiforbruget markant.

Intelligent lysstyring kan nemt installeres ved både nybyggeri og ved renovering af ældre bygninger.

abb styring af hjem mand springende

Smart Home løsninger fra ABB-free@home®

Med smart home-løsninger fra ABB får du hele pakken af intelligente løsninger. Det er nemt at anvende og kan give dig og familien en tryggere og mere komfortabel hverdag.

Læs mere

Niko Home Control

Niko Home Control opgraderer dit hjem til et moderne smart home og gør hverdagen lettere og sjovere for hele familien. Dine installationer styres let fra en centralt placeret touch skærm eller via en tablet eller smartphone.  

Læs mere

Wiser™ Smart Home fra Schneider Electric

Wiser Smart Home giver dig komforten, energibesparelserne og sikkerheden, som dit hjem fortjener. Langt de fleste installationer i dit hjem kan styres helt automatisk - fra belysningen til kaffemaskinen. Det er smart! 

Læs mere

Intelligent lysstyring til virksomheder

Hos Blue Install tilbyder vi rådgivning og professionelle installationer for virksomheder. Læs mere om hvilke installationer vi kan være behjælpelige med for virksomheder med vores intelligente installationer til virksomheder.