Sensorstyret belysning

Skær ned på belysningsudgifterne

Indendørs bevægelsessensorer giver dig mulighed for at få tændt og slukket lyset automatisk, når du træder ind og ud af et rum. Det sikrer, at lyset kun er tændt, når du har brug for det og dermed ikke står tændt unødvendigt rundt omkring. Det er både praktisk og kan give økonomiske besparelser, der er til at mærke.

Kunsten ligger i, at dit belysningsanlæg kun er tændt, når der virkelig er behov for det – og kun med den mængde lys, der reelt er brug for. Helt konkret handler det om, at du får udnyttet dagslysindfaldet bedst muligt.

Kombiner den sensorstyrede belysning med LED

Kombinerer du samtidig bevægelsessensorerne med effektivt LED lys, bliver du rigtigt billigt kørende. Og det gælder uanset, om du er privatperson eller driftsansvarlig og skal have styr på lyset i større erhvervsbygninger. Naturligvis bliver besparelsen på elregningen kun større, jo større arealer der skal dækkes. Derfor er det især i store ejendomme såsom lager- og produktionsbygninger, kontorer, skoler og institutioner at der kan være rigtig store besparelser at hente.

Optimering af belysning er et virksomt foretagende, som kan give dig besparelser på elregningen og samtidig skåner miljøet for et unødvendigt højt   – dermed er du også med til at reducere CO2 udledningen. Optimeringen er enkel og tilbagebetalingstiden rimelig kort. Hvis dine nuværende lyskilder er gamle og udslidte, kan du højst sandsynligt spare mange penge. Skifter du eksempelvis fra lysstofrør eller glødepærer, kan besparelsen nå helt op på 80 % af dit nuværende energiforbrug.

Sensorstyret belysning kan integreres med adskillige andre intelligente installationer til erhverv eller indgå som en del af diverse smart-home løsninger.