Udendørsbelysning

Automatisk udendørsbelysning med skumringsrelæ & PIR

Udendørsbelysning og automatisk lysstyring giver komfort og tryghed – både i hjemmet og i virksomheder. At lyset tændes og slukkes automatisk, gør det lettere at orientere sig og gør ejendommen mindre attraktivt for indbrudstyve.

Har du endnu ingen lysstyring, kan vi nemt hjælpe dig, så lyset tænder automatisk, når man nærmer sig dit hus eller virksomhed, eller så lyset tænder automatisk på et ønsket tidspunkt. Det er både en praktisk og energibesparende investering, der samtidig bidrager til at sikre din ejendom.

Skumringsrelæ

Der er mange muligheder for at styre sin udendørs belysning. Og hvis du har udendørslamper på din ejendom, kan du med fordel overveje, hvordan lyset skal styres. Det kan bl.a. gøres ved at koble din udendørs belysning på et skumringsrelæ. Med det har du mulighed for at få lyset til automatisk at tænde og slukke alt efter hvor meget lys, der er udenfor. Relæet har en indbygget lyssensor, som registrerer det udvendige lysniveau og kan sættes til at tænde de udvendige lamper, når det bliver tilpas mørkt.  bevægelse.

Passiv Infrarød sensor (PIR)

En PIR sensor kan tilsluttes både din LED belysning og skumringsrelæ. Det giver dig mulighed for at sætte de udvendige lamper til at tænde automatisk, når en person træder ind i sensorens synsfelt. Typisk sættes PIR sensoren til at virke, når der er en bestemt lysstyrke udenfor. Her er mulighed for at sætte en udendørs lampe til at lyse på eksempelvis halv lysstyrke - og når der træder en person ind for synsfeltet, giver den fuld lysstyrke. På den måde har du altid et behageligt lys omkring din ejendom, men sparer stadig på strømmen ved ikke at have lampen kørende på fuldt drøn.