Få et energitjek – det betaler sig

Gode råd til energibesparelser i et hus af ældre dato

Sammen med Blue Install kan du få gennemgået hele husets energitilstand – isolering, gulvvarme, vinduer, kvadratmeter, forbrug, nuværende opvarmning osv. Herefter beregner vi tallene og finder den rette varmepumpeløsning.

Anlæggets indedel kan kobles til solpaneler og opvarmer både brugsvandet, radiatoren og gulvvarmen. Med en luft-vand varmepumpe kan der også tilkobles et eksisterende centralvarmesystem for at reducere installationsomkostningerne.

Det betyder, at du kan ende med en løsning, som giver dig en besparelse på varmeregningen på op til 40 %. Og med Boligjobordningen kan du få et økonomisk tilskud til projektet på op til 25.000 kr. af arbejdslønnen pr. person over 18 år i husstanden ved en række forskellige forbedringer i boligen. Det betyder også, at du får en markant lavere udledning af CO2 og dermed er med til at begrænse belastningen af miljøet.

De angivne beløb er vejledende, uden ansvar. Kontakt din lokale Blue Install installatør for at få en beregning, som passer præcis til din situation.

Kontakt din lokale Blue Installatør