Intelligente installationer

Gør hverdagen smartere med intelligente installationer

Elektronik er i dag en næsten lige så stor bestanddel af bygninger som mursten og mørtel. Bygninger bliver mere og mere intelligente i kraft af installationer, der gør livet nemmere, sikrere og mere energirigtigt for dem, der færdes i dem.

Står du over for en større renovering eller for at skulle bygge nyt, er det en fordel at tænke intelligente installationer ind allerede nu. Så er du godt på vej til at få en intelligent bygning, hvad enten der er din private bolig eller erhverv. Hverdagen gøres mere komfortabel, energivenlig og sikker.

Intelligente installationer dækker bl.a. lysinstallationer, ventilation, alarmer, videoovervågning. Installationerne styres som udgangspunkt fra en controller med trådløs fjernbetjening. Med den kan man styre og programmere funktioner som forskellige lysscenarier, alarmer, ventilationsintervaller m.m. I mange tilfælde kan man også styre installationerne via en app til smartphone og tablet. Derudover kan du også optimere dine el-installationer med intelligente HPFI-afbryder, der kontroltester automatisk uden forstyrrelser. 

Læs også om vores smarthome løsninger til hjemmet fra ABB og IHC .

Hvad kan intelligente installationer gøre for dig og din virksomhed? 

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan styre med et intelligent system til bygninger eller din virksomheds lokaler. Her kan du se nogle eksempler på, hvordan du kan optimere din private bolig eller virksomhed med intelligente installationer.

Solar-ekspert: Næsten alt er muligt

Intelligente systemer er ikke kun med til at øge komforten og sikkerheden i din virksomhed, men kan også give markante besparelser. Hvis dit nuværende belysningsanlæg er gammelt og udslidt, kan du spare helt op til 70 % af dit nuværende energiforbrug.

”Intelligente installationer er i virkeligheden et guldæg for din virksomheds elregning.”

Renovering af gamle belysningsanlæg kan give store besparelser. Det samme gælder videoovervågning, som kan optimere din produktionslinje samt fx intelligent varmestyring og afskærmning.

Solar er leverandør til Blue Installs installatører i hele landet, hvilket sikrer din virksomhed markedets stærkeste løsninger og know-how. Installatørerne er løbende på kurser hos Solar, så de får den bedst mulige viden til at finde den rette løsning til netop din virksomheds behov.

medarbejdere siddende på kontor

Se flere eksempler vores installationer her: