Intelligente installationer

Gør hverdagen smartere med intelligente installationer

Elektronik er i dag en næsten lige så stor bestanddel af bygninger som mursten og mørtel. Bygninger bliver mere og mere intelligente i kraft af installationer, der gør livet nemmere, sikrere og mere energirigtigt for dem, der færdes i dem.

Står du over for en større renovering eller for at skulle bygge nyt, er det en fordel at tænke intelligente installationer ind allerede nu. Så er du godt på vej til at få en intelligent bygning, hvad enten der er din private bolig eller erhverv. Hverdagen gøres mere komfortabel, energivenlig og sikker.

Intelligente installationer dækker bl.a. lysinstallationer, ventilation, alarmer, videoovervågning. Installationerne styres som udgangspunkt fra en controller med trådløs fjernbetjening. Med den kan man styre og programmere funktioner som forskellige lysscenarier, alarmer, ventilationsintervaller m.m. I mange tilfælde kan man også styre installationerne via en app til smartphone og tablet. Derudover kan du også optimere dine el-installationer med intelligente HPFI-afbryder, der kontroltester automatisk uden forstyrrelser. 

Læs også om vores smarthome løsninger til hjemmet fra ABB og IHC .