Alarmsystemer til erhverv

Alarmsystemer til erhverv

Alarmsystemer og sikring af virksomheden

Som erhvervsdrivende bliver du fra forsikringsselskaber mødt med en række krav til din sikring mod tyveri og indbrud. Hvis du ikke er sikret tilstrækkeligt, risikerer du selv at skulle dække skaderne. Kravene varierer alt efter hvilken type virksomhed eller forretning, man driver - og hvor i landet det er. Fælles er dog, at en manglende efterlevelse af forsikringsselskabets krav kan medføre en stærkt reduceret – eller slet ingen – skadeserstatning efter et indbrud.

Sikring af din virksomhed er i dag meget mere end blot en tyverialarm koblet op på en kontrolcentral. Blue Install kan hjælpe dig med at definere og konkretisere dine behov – og finde en løsning, der passer til netop din virksomhed.

Intelligente alarmer

Effektive tyverialarmer stresser og generer tyven ved indbrud. Med intelligente alarmsystemer kan du styre både alarmer og lys via en app på din smartphone, hvor du f.eks. kan indstille lyset til at tænde og slukke i takt med alarmen, når den går i gang. Det er noget der tiltrækker opmærksomhed og skræmmer tyven væk.

Kombiner alarmsystemet med overvågning og adgangskontrol

Der er mange muligheder for at få installeret en effektiv indbrudsalarm i din virksomhed. Alt efter virksomhedens størrelse kan du få tilpasset løsningen, så den passer til jer. I udgangspunktet er det altid en god idé at få et system, hvor du kombinerer alarm med videoovervågning og adgangskontrol samt mobil styring via en app til mobil og tablet.

Når du installerer tyverialarm og videoovervågning gennem Blue Install, er du sikker på at modtage den rette installationserklæring fra din installatør. Det er vigtigt, da virksomheder skal benytte erklæringen som dokumentation for at det, installatøren har udarbejdet, også lever op til det sikringsniveau, som forsikringsselskabet kræver.

NB: Alle alarmer, der installeres af en Blue Install-installatør er desuden med minimum grade 2 sikkerhedsgodkendelse. Det vil sige, at de har et backup-batteri, der virker i 8 timer, jamming-alarm, samt at systemet melder tilbage, hvis der ikke er kontakt til detektorer.