Intelligente alarmsystemer

Tag kontrol over dine installationer

Blue Install tilbyder forskellige intelligente alarmsystemer med vores smart-home løsninger. De giver dig mulighed for at styre de elektriske installationer i dit hjem såsom alarm, lys og varme via din smartphone, tablet eller computer. På den måde kan du altid slå tingene til eller fra, selvom du ikke er hjemme. Udover at kunne styre alarmen i dit hjem fra din smartphone, kan du også opstille lysscenarier i dit hjem. Når du ikke er hjemme, har du med det mulighed for at sætte huset til at tænde og slukke lyset i løbet af dagen, så det ser ud som om, du er hjemme. Det kan mindske risikoen for indbrud.

Med vores smarthome løsninger kan du:

  • Styre alarmen fra din smartphone
  • Integrere alarmsystemet med røg- og fugtalarm
  • Forbinde systemet med videoovervågning
  • Regulere varmen i dit hus via din smartphone
  • Automatisere lysstyringen med lysscenarier
  • Styre musik og radio
abb styring af hjem mand springende

Smart Home løsninger fra ABB-free@home®

Med smart home-løsninger fra ABB får du hele pakken af intelligente løsninger. Det er nemt at anvende og kan give dig og familien en tryggere og mere komfortabel hverdag.

Læs mere

Niko Home Control

Niko Home Control opgraderer dit hjem til et moderne smart home og gør hverdagen lettere og sjovere for hele familien. Dine installationer styres let fra en centralt placeret touch skærm eller via en tablet eller smartphone.  

Læs mere

Wiser™ Smart Home fra Schneider Electric

Wiser Smart Home giver dig komforten, energibesparelserne og sikkerheden, som dit hjem fortjener. Langt de fleste installationer i dit hjem kan styres helt automatisk - fra belysningen til kaffemaskinen. Det er smart! 

Læs mere