Videoovervågning

Videoovervågning til hjemmet

Som husejer kan det være forbundet med nervøsitet at skulle forlade sit hjem i længere perioder. Og for mange hjælper det at have et godt alarmsystem og evt. videoovervågning. På den måde kan du hele tiden følge med i, at alt er som det skal være derhjemme, mens du er væk.

Tilgå overvågningen fra din smartphone

Din lokale Blue Install installatør kan hjælpe dig med at installere systemer, hvor alarm og videoovervågning er integreret og kan tilgås direkte via mobil eller tablet. Videoovervågningen kan eksempelvis være sensorstyret, sådan at du har kameraer, der aktiveres ved den mindste bevægelse. Så kan man rigtigt holde øje med hvem der kommer og går. 

Få besked om indbrud

Ved hjælp af sensorerne kan du også få en melding, hvis der skulle være noget i vejen i form af ubudne gæster, eller andet der kan have indflydelse på sikkerheden i dit hus  – og med det samme følge med på videoen. I forhold til eventuelle forsikringssager kan videoovervågning også være fordelagtigt, da filmet materiale lagres, så du kan dokumentere hændelser, der er sket for længe siden.

Videoovervågning til erhverv

I erhvervsmæssige sammenhænge har videoovervågningen samme betryggende effekt men kan desuden, særligt inden for produktionsvirksomheder, åbne op for mange muligheder. Med videoovervågning kan du eksempelvis bruge overvågningen til at holde øje med produktionslinjer, så man hurtigt får overblik over, hvad der fx er årsag til produktionsstop.