SmartHome - Intelligente hjem

SmartHome løsninger gør din bolig intelligent

SmartHomes forbinder dine elektriske installationer i hjemmet, og lader dig fjernstyre dem via din smartphone, tablet, computer eller tilhørende styringsenheder. Med SmartHome-installationer har du eksempelvis mulighed for at indstille lyset i huset til at tænde og slukke automatisk på bestemte tidspunkter af dagen, eller afhængig af hvor du befinder dig i huset. SmartHomes-systemer gør det nemt at få overblik og kontrol over bl.a. lys, alarmer eller videoovervågning.

Fuld kontrol over forbruget

SmartHomes gør hverdagen lettere, men gør det også nemt at spare energi. Med de forskellige intelligente installationer, kan du indstille hjemmet til automatisk at tænde og slukke for lyset, eller skrue op og ned for varmen. Det gør det nemmere at holde styr på el-, vand- og varmeforbruget og ventilation. Med en gennemtænkt opsætning af de forskellige enheder, kan der være energibesparelser at hente. Du sparer f.eks. både penge og energi ved at sætte dit smarthome system til at spare på varme og ventilation i hjemmet, mens du ikke er hjemme, eller ved automatisk at slukke for lyset i et rum, når du forlader det. Det intelligente hjem er en håndsrækning til dig og din familie i dagligdagen og er kommet for at blive.

SmartHome løsninger på Blue Install

Blue Install kan bl.a. hjælpe dig med at installere:

  • Intelligent varmestyring
  • Intelligente kameraer, sensorer og alarmer
  • Intelligent belysning
  • Vejrstationer og indeklimastyring

Gør hjemmet smartere med intelligente installationer fra ABB, IHC og Schneider Electric

Mulighederne er mange - se for dig selv!

abb styring af hjem mand springende

Smart Home løsninger fra ABB-free@home®

Med smart home-løsninger fra ABB får du hele pakken af intelligente løsninger. Det er nemt at anvende og kan give dig og familien en tryggere og mere komfortabel hverdag.

Læs mere
ihc styring af hus

Intelligente systemer til hjemmet fra IHC

IHC er en intelligent forbindelse mellem husets elektriske funktioner. Den app-baserede løsning lader dig styre din boligs lysinstallationer, varme, ventilation og alarmer med din mobiltelefon, tablet eller computer.

Læs mere

Niko Home Control

Niko Home Control opgraderer dit hjem til et moderne smart home og gør hverdagen lettere og sjovere for hele familien. Dine installationer styres let fra en centralt placeret touch skærm eller via en tablet eller smartphone.  

Læs mere

Wiser™ Smart Home fra Schneider Electric

Wiser Smart Home giver dig komforten, energibesparelserne og sikkerheden, som dit hjem fortjener. Langt de fleste installationer i dit hjem kan styres helt automatisk - fra belysningen til kaffemaskinen. Det er smart! 

Læs mere
Hør mere om smarthomes

Kontakt din nærmeste Blue Installatør for at høre mere om smart home mulighederne. Du kan finde vores rådgivende elinstallatører over hele landet, bl.a. i Aalborg, Århus, Odense, Esbjerg og Kolding. Indtast dit postnummer og find den installatør, som er tættest på dig.

danmarks kort med placering

Find din lokale installatør

Lad dig inspirere af vores kunder som allerede har fået en smart home løsning

Investeringen i et smarthome system gør både hverdagen lettere og kan faktisk også bidrage til økonomiske besparelser på energiforbruget. Se her, hvad en af vores tidligere kunder fik ud af deres system.

Styring af hus på mobil

Stemmestyret bolig - Har du talt med dit hjem i dag?

Læs mere
Styring af hus på mobil

Esben og Lisbeth har gjort renovering til en investering

Læs mere

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud