Niko Home Control

Få komplet kontrol over boligen

Med Niko Home Control kan du opgradere dit hjem til et moderne Smart Home, der gør hverdagen lettere og sjovere for hele familien.

Belysningen, varme, ventilation, solafskærmning og meget mere betjenes fra en centralt placeret touch skærm, tablet eller smartphone: 

Niko Home Control er det nyeste: central betjening, betjening via app uanset, hvor du er, overvågning af energiforbrug, sikrere hjem takket være adgangskontrol og automatisk justering af belysning, mere komfort takket være automatisk opvarmning og ventilation, tænd og sluk al belysning og alle kontakter med et tryk .

Hold styr på dit energiforbrug

Med Niko Home Control kan du ikke blot styre belysning, opvarmning og solafskærmning i hjemmet, men også få overblik over energiforbruget og se, hvor meget energi der egentlig bruges på hvad.

Har du solceller på taget af huset, kan Niko Home Control også hjælpe med at tilpasse energiforbruget, så solcellerne bruger mere energi, når solen skinner.

De kan også nemt forbinde opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler med Niko Home Control og indstille dem til at starte, når solcellerne begynder at producere energi.

Det er også muligt at modtage en alarm, når solcellepanelerne ikke producerer nok energi, og vente med at oplade elcyklen, robotplæneklipperen eller den trådløse støvsuger, til skyerne er væk igen

Læs om produktnyhederne her

Nyt smartplug til Niko Home Control

For at få fuld glæde af alle smartfunktioner i Niko Home Control skal du blot forbinde dette nye Smartplug trådløst til Niko Home Controls smart hub.

Niko Smartplug gør det nemt at overvåge deres elforbrug og finde de værste strømslugere. Du kan selv flytte Niko Smartplug rundt i hjemmet og måle elforbruget på køleskabet, fryseren eller ungernes PlayStation, der altid står på standby.

Niko Smartplug passer til Niko Home Control med traditionel kabling og kan bruges til at tænde og slukke den tilsluttede enhed og måle dens energiforbrug.

Mere fleksibelt system med nye DALI-moduler

Niko lancerer to nye DALI-2-moduler, der gør det endnu lettere at konfigurere installationerne i Niko Home Control.

DALI-2 Adresserbart modul kan forbinde Niko Home Control med op til 128 DALI-enheder, der alle kan styres individuelt. Niko Home Controls software gør programmeringen nem og enkel. 

DALI-2 broadcastmodul styrer to DALI-buskanaler i Niko Home Control samtidig. Det betyder, at du kan betjene og dæmpe lyset i op til 64 DALI-enheder på én gang.

De to nye DALI-moduler har begge indbygget strømforsyning, så du slipper for at installere en separat DALI-strømforsyning. 

Afbryderprogram

Uanset om du ønsker at bruge Niko Home Control til at skrue op og ned for lys, temperatur eller solafskærmning, har vi det rigtige tryk til ethvert formål.

Det kan være en enkel eller dobbelt afbryder til betjening af en eller to lyskredse. Det kan være trækafbrydere over sengen. Det kan være dataforbindelser, der lynhurtigt oplader dine mobile enheder eller vores udendørs Hydro-serie, der beskytter mod vand, vind og vejr.

Uanset hvad du vælger, fås alle afbrydere og stikkontakter med plug-in terminaler – og ikke mindst et væld af designmuligheder. Niko tilbyder tre forskellige designserier med hele 378 designs, så du altid kan finde det perfekte udtryk til din kundes stil og indretning.

Alle afbrydere og stikkontakter er i euroformat med plug-in terminaler.