Niko Home Control

Få komplet kontrol over boligen

Med Niko Home Control kan du opgradere dit hjem til et moderne Smart Home, der gør hverdagen lettere og sjovere for hele familien.

Belysningen, varme, ventilation, solafskærmning og meget mere betjenes fra en centralt placeret touch skærm, tablet eller smartphone: 

Niko Home Control er det nyeste: central betjening, betjening via app uanset, hvor du er, overvågning af energiforbrug, sikrere hjem takket være adgangskontrol og automatisk justering af belysning, mere komfort takket være automatisk opvarmning og ventilation, tænd og sluk al belysning og alle kontakter med et tryk .

Hold styr på dit energiforbrug

Med Niko Home Control kan du ikke blot styre belysning, opvarmning og solafskærmning i hjemmet, men også få overblik over energiforbruget og se, hvor meget energi der egentlig bruges på hvad.

Har du solceller på taget af huset, kan Niko Home Control også hjælpe med at tilpasse energiforbruget, så solcellerne bruger mere energi, når solen skinner.

De kan også nemt forbinde opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler med Niko Home Control og indstille dem til at starte, når solcellerne begynder at producere energi.

Det er også muligt at modtage en alarm, når solcellepanelerne ikke producerer nok energi, og vente med at oplade elcyklen, robotplæneklipperen eller den trådløse støvsuger, til skyerne er væk igen

Læs om produktnyhederne her