Wiser™ Smart Home

Nyheder

Nok det nemmeste SmartHome-system til dato!

Er du stadig ikke helt overbevist om det smarte ved teknologi, der forenkler hverdagen? Eller er du en af dem, der bare ikke kan få nok af det? Uanset hvad, bør du lige tjekke Wiser SmartHome systemet ud! Med Wiser SmartHome får du et mere et mere komfortabelt, sikkert og energioptimeret hjem. 

Komforten, energibesparelserne og sikkerheden som dit hjem fortjener

Med Wiser kan langt de fleste installationer i dit hjem styres automatisk. Fra belysningen, til opvarmningen til kaffemaskinen. Du kan eksempelvis indstille lyset til at tænde automatisk, når du skal op om morgenen, tænde kaffemaskinen så du kan stå op til friskbrygget kaffe eller få det til at slukke al lyset, når du skal ud af døren.

Én kontakt? Ét rum? Eller måske hele huset?

Wiser er et fleksibelt Smart Home system, der kan installeres direkte i dine eksisterende stikkontakter. Så du kan helt selv vælge, hvor i huset dine installationer godt må være lidt smartere. Slut med omfattende og besværligt arbejde med kabelføring i dine vægge!

Produkter

Se her hvordan Wiser gør hverdagen nemmere

Til villaen, til lejligheden, til sommerhuset

Wiser egner sig til alle typer boliger, og hvis du mangler hjælp til opsætningen, skal du ikke tøve med at tage fat i din nærmeste installatør!

Nem styring i app 

Når Wiser er sat op, kan du let justere dine installationer, så de passer til netop din hverdag, i en yderst brugervenlig app. App'en er kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyder, at du også kan styre det hele med din stemme.

Med Wiser kan du bl.a:

  • Tilpasse og styre komforten derhjemme med en simpel app

  • Indstille lys, ventilation, husholdningsapparater og meget mere uanset om du er hjemme eller ej

  • Planlægge og automatisere hvornår dine installationer skal tændes

  • Sætte dine installationer til at fungere afhængigt af hinanden

  • Bruge stemmen til at tænde for dine installationer

Wiser forbinder hele huset

Den trådløse montering og opsætning gør Wiser nemt og fleksibelt. Wiser's Gateway forbinder alle enheder og sikrer, at systemet kan styres via en app, et batteritryk eller stemmestyring. Se hvordan systemet kan forbindes her: 

Populære måder at anvende Wiser

"Sluk alt"

Med Wiser SmartHome har du mulighed for at slukke for alt tilkoblet lys i huset med ét enkelt klik i app'en eller på batteritrykket. Det er en fordel, da du derved nemt kan sikre, at al lys er slukket inden du tager hjemmefra. Det er især en fordel, hvis du har bør, der selv lukker og  slukker huset om morgenen. Samtidig kan du spare på el-regningen på den lange bane. 

Stemmestyring

Tal med dit SmartHome-system. Wiser er kompatibelt med de største spillere på markedet. For eksempel Alexa, Siri eller Amazon. Med stemmestyring er det ekstra nemt at tilpasse hjemmet, f.eks. hvis der skal skrues op for lyset ved madlavning. Derved slipper du desuden for at sætte fedtede fingre på både din smartphone og kontakter. 

Sikkerhed

Med sikkerhed som en integreret del af Wiser SmartHome, kan du integrere overvågningen sammen med husets øvrige intelligente funktioner. Med Wisers lofts-PIR, kontaktsæt og jalousistyring kan du få et mere sikkert hjem. Du kan indstille lyset, så det tænder automatisk ved bevægelse i huset. Du kan få en notifikation, hvis en dør eller et vindue åbnes eller gardinerne kan rulle op og ned automatisk, hvis du er på ferie. 

Vil du høre mere om mulighederne med Wiser fra Schneider?

Blue Install er eksperter i både rådgivning og installation af smarthome løsninger fra Schneider. Hvis du vil høre mere om vores Smart Home løsninger, så kontakt din din lokale rådgivende installatør for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til at tage de bedste beslutninger for dig og din familie.

Find din lokale VVS Mester

Find din lokale installatør