Wiser™ Smart Home-produkter

NYHED ! Wiser Udendørs IP-kamera

Wiser udendørs IP-kamera giver dig mulighed for på din app at holde øje med fx haven, indkørslen eller baggården. Hvis kameraet registrerer bevægelse, kommer der en notifikation på mobilen, og du har altid adgang til et live feed. Det giver tryghed både på ferien og i dagligdagen. Kameraet kan indstilles til at overvåge et bestemt område, og det kan filme og tage billeder, selv op til 10 meter i mørke.

Med en IP56-certificering tåler Wiser udendørs IP-kamera al slags vejr, og det har en høj opløsning på 1080P, så selv de små detaljer kan studeres, fx om der er bevægelse i barnevognen. Kameraet har et enkelt og diskret design, og er let at montere på en væg eller under et udhæng

Der kræves ikke en Wiser gateway for at benytte kameraet – kun Wiser-appen og et trådløst netværk. Indgår kameraet i et Wiser-system med Gateway, giver det dog flere muligheder for at skabe mere tryghed på matriklen gennem forskellige automatiseringer.

NYHED! LK FUGA® Wiser trådløs stikkontakt

Med LK FUGA® Wiser trådløs stikkontakt er det nu endnu nemmere at gøre hjemmet mere smart, sikkert og energivenligt. Den tænder og slukker automatisk de enheder, der er tilsluttet – fx. standerlampen, kaffemaskinen eller strygejernet og giver samtidig et komplet overblik over strømforbruget. På den måde kan brugeren nemt holde øje med, at der ikke anvendes unødig energi på enhederne. Stikkontakten er også udstyret med temperaturbeskyttelse, så den slår fra hvis der er høj belastning over lang tid – fx. hvis man har glemt at slukke for strygejernet. På den måde sikrer man, at der ikke opstår utilsigtet varmeudvikling.

Stikkontakten tilføjes nemt Wiser-systemet og kan styres enten via app’en, stemmestyring eller det trådløse batteritryk. Den kan også nemt integreres i en automatisering eller et scenarie - fx i et ”sluk alt”-scenarie. Den kan desuden via appen indstilles med timer funktion så den automatisk slukker efter X-antal minutter.

LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper

LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper

LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper er en bevægelsessensor som anvendes til automatisk styring af indendørs belysning. Sensoren har en detekteringsvinkel på 160⁰ vandret og er beregnet til montering i normal afbryderhøjde. Lyset tænder automatisk, når en person bevæger sig ind i PIR'ens synsfelt. Via Wiser App'en kan den justeres hvad angår følsomhed, luxniveau og timertid og via automatiseringer kan den også programmeres til at tænde på et givent lysniveau ved registreret bevægelse. Lysdæmperen kan betjenes lokalt eller via trykkontakter indgå i en korrespondance funktion. Kort tryk fungerer som tænd/sluk, langt tryk dæmper enten op eller ned. PIR’en kan også anvendes uden Wiser gateway gennem rumstsyringfunktionen. PIR’en er designet, så den passer perfekt til installation i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

 

Lysdæmperen kan dæmpe ohmsk, induktiv eller kapacitiv belastning og installeres uden NUL leder. Lysdæmperen fungerer som en universel LED-dæmper til LED-belastninger 7-100VA (RC) 7-20VA (RL) og 14-200W resistiv.

LK FUGA® Wiser PIR med relæ

LK FUGA® Wiser PIR med relæ

LK FUGA® Wiser PIR med relæ er en bevægelsessensor som anvendes til automatisk styring af indendørs belysning. Sensoren har en detekteringsvinkel på 160⁰ vandret, og er beregnet til montering i normal afbryderhøjde. Lyset tænder automatisk, når en person bevæger sig ind i PIR'ens synsfelt. Via Wiser App'en kan den justeres hvad angår følsomhed, luxniveau og timertid, og via automatiseringer kan PIR'en også programmeres til at tænde sammen med andre relæer.  Relæet på 10A kan betjenes lokalt eller via trykkontakter indgå i en korrespondance funktion.  PIR’en kan også anvendes uden Wiser gateway gennem rumstsyringfunktionen. PIR’en er designet, så den passer perfekt til installation i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

OBS! LK FUGA® Wiser PIR med relæ tænder lyset med fuld styrke, når den mærke bevægelse i rummet. Velegnet til gangarealer og entré, hvor lyset skal tænde, når du kommer ind. Hvorimod LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper kan justeres i lysstyrke. Du programmerer den selv med passende lysstyrke. For eksempel hvis du ønsker, at den skal tænde om natten i gangarealer, på toilet osv.

Wiser Indendørs IP kamera

Wiser Indendørs IP kamera

Wiser Indendørs IP kamera gør det nemt at skabe mere tryghed i hjemmet. Her får kunden en notifikation og et screenshot, hvis der er aktivitet i rummet.  Placer fx kameraret mod hovedøren og se hvem, der går ud og ind - eller sæt det i børneværelset for at holde øje med om den lille sover. Kameraet har indbygget mikrofon og højttaler, så det er muligt at kommunikere med dem derhjemme - fx hvis børne er alene hjemme.

Kameraet har en høj opløsning på 1080P, kan dreje 340° og har et  fremragende nattesyn på op til 7 meter. Det har et moderne og enkelt design og kan både sættes på bordet eller installeres på væggen eller i loftet. Der kræves ikke en Wiser gateway for at benytte kameraet – kun Wiser-app’en. Indgår kameraet i et Wiser-system med Gateway giver det dog flere muligheder for at skabe mere komfort og tryghed i hjemmet gennem forskellige automatiseringer.