Produkt nyheder

Wiser Indendørs IP kamera

Wiser Indendørs IP kamera gør det nemt at skabe mere tryghed i hjemmet. Her får kunden en notifikation og et screenshot, hvis der er aktivitet i rummet.  Placer fx kameraret mod hovedøren og se hvem, der går ud og ind - eller sæt det i børneværelset for at holde øje med om den lille sover. Kameraet har indbygget mikrofon og højttaler, så det er muligt at kommunikere med dem derhjemme - fx hvis børne er alene hjemme.

Kameraet har en høj opløsning på 1080P, kan dreje 340° og har et  fremragende nattesyn på op til 7 meter. Det har et moderne og enkelt design og kan både sættes på bordet eller installeres på væggen eller i loftet. Der kræves ikke en Wiser gateway for at benytte kameraet – kun Wiser-app’en. Indgår kameraet i et Wiser-system med Gateway giver det dog flere muligheder for at skabe mere komfort og tryghed i hjemmet gennem forskellige automatiseringer.

LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper

LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper er en bevægelsessensor som anvendes til automatisk styring af indendørs belysning. Sensoren har en detekteringsvinkel på 160⁰ vandret og er beregnet til montering i normal afbryderhøjde. Lyset tænder automatisk, når en person bevæger sig ind i PIR'ens synsfelt. Via Wiser App'en kan den justeres hvad angår følsomhed, luxniveau og timertid og via automatiseringer kan den også programmeres til at tænde på et givent lysniveau ved registreret bevægelse. Lysdæmperen kan betjenes lokalt eller via trykkontakter indgå i en korrespondance funktion. Kort tryk fungerer som tænd/sluk, langt tryk dæmper enten op eller ned. PIR’en kan også anvendes uden Wiser gateway gennem rumstsyringfunktionen. PIR’en er designet, så den passer perfekt til installation i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

 

Lysdæmperen kan dæmpe ohmsk, induktiv eller kapacitiv belastning og installeres uden NUL leder. Lysdæmperen fungerer som en universel LED-dæmper til LED-belastninger 7-100VA (RC) 7-20VA (RL) og 14-200W resistiv.

 

LK FUGA® Wiser PIR med relæ

LK FUGA® Wiser PIR med relæ er en bevægelsessensor som anvendes til automatisk styring af indendørs belysning. Sensoren har en detekteringsvinkel på 160⁰ vandret, og er beregnet til montering i normal afbryderhøjde. Lyset tænder automatisk, når en person bevæger sig ind i PIR'ens synsfelt. Via Wiser App'en kan den justeres hvad angår følsomhed, luxniveau og timertid, og via automatiseringer kan PIR'en også programmeres til at tænde sammen med andre relæer.  Relæet på 10A kan betjenes lokalt eller via trykkontakter indgå i en korrespondance funktion.  PIR’en kan også anvendes uden Wiser gateway gennem rumstsyringfunktionen. PIR’en er designet, så den passer perfekt til installation i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

OBS! LK FUGA® Wiser PIR med relæ tænder lyset med fuld styrke, når den mærke bevægelse i rummet. Velegnet til gangarealer og entré, hvor lyset skal tænde, når du kommer ind. Hvorimod LK FUGA® Wiser PIR med lysdæmper kan justeres i lysstyrke. Du programmerer den selv med passende lysstyrke. For eksempel hvis du ønsker, at den skal tænde om natten i gangarealer, på toilet osv.