Hybrid solcelleanlæg

solceller på tag

Nye hybrid solcelleanlæg kan gøre investeringen i solceller endnu mere attraktiv. Med råd, vejledning og installation fra din lokale Blue Install-installatør er du sikret en fordelagtig tilbagebetalingstid, et pålideligt produkt og sikker installation.

Hybridsolcelleanlæg gemmer din overskudsproduktion

Hybridsolcelleanlæg virker kort sagt sådan, at solcellerne er koblet til et batteri, der gemmer den strøm, anlægget producerer i løbet af dagen. Når anlægget producerer strøm, bruges produktionen først til at dække hjemmets forbrug. Produceres der mere, end hjemmet kan bruge, oplades batteriet. Og først når batteriet er fuldt opladet, og der ikke er brug for strøm til hjemmet, leveres overskydende produktion til el-nettet. Hvis batteriets kapacitet falder til under et fastsat niveau, og anlægget ikke kan producere nok strøm til hjemmets forbrug, trækker systemet fra el-nettet.

Derfor er hybridsolcelleanlæg en rigtig god forretning

I dag er nettomålerordningen for solcelleanlæg blevet timebaseret. Det vil sige, at du kun får 1-1 afregning for den strøm, du producerer og samtidig forbruger inden for en time. Den strøm, du producerer og ikke når at bruge inden for samme time, leveres til el-nettet til en meget lav pris eller helt gratis.
Netop derfor giver det så god mening at kunne lagre strømmen. Med en hybrid solcelle løsning kan du lægge strømmen på batteriet i stedet for på el-nettet. Faktisk kan husstanden være helt selvforsynende i nogle måneder af året, afhængig af elforbrug og størrelsen på hybrid solcelleanlægget.

solceller på tag
Mand på tag

Egenforsyningskvoten fordobles med lagring

Det er svært at analysere sig frem til sit strømforbrug, så når du skal vælge anlæg, giver det god mening at prøve sig frem, inden du investerer i den helt store batteripakke.
En af fordelene ved den løsning, vi tilbyder, er, at vi kan lave et solcelleanlæg, der passer præcis til dig. En måde at gribe det an på er ved at starte uden et batteri, men at købe en energimåler der kan visualisere dit forbrugs- og produktionsmønster over en bestemt periode. På den måde kan du få et overblik over dit strømforbrug, og derefter kan du vælge det batteri, der passer til dit behov.

Træk arbejdslønnen fra i skat for solcelleprojektet

Med boligjobordningen kan du få fradrag til at få installeret, repareret eller udskiftet solceller i dit hjem. Boligjobordningen giver i 2021 boligejere muligheden for at få et fradrag på op til 25.000 kr. pr. person over 18 i husstanden for udført arbejde på flere forskellige grønne tiltag. Det er en god løsning for både dig og for miljøet.

Læs mere om fradrag til energirenovering.

Find din lokale Blue Install-installatør her og få et bud på et solcelleanlæg, der passer til dit behov.

Kontakt din lokale installatør

Har du grønt guld i kælderen?

Ja tak til Grønt Guld

Få et uforpligtende tilbud